Welkom tekst

Foto

STADSBRASSERIE ELHORST
Net even anders....

De befaamde en geliefde Stadsbrasserie Elhorst, al 60 jaar, is niet weg te denken uit de Laat in Alkmaar. Je ervaart er de gezellige sfeer van een brasserie en de gastvrijheid van de familie Elhorst en zijn team zelf. De naam is een begrip in Alkmaar én bekend in heel Nederland en staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Gerechten als Bella Carpaccio, de High Lunch en dergelijke, shared platters typeren de keukenbrigade die haar gerechten met liefde, kwaliteit en creativiteit bereidt.

Kom langs voor een lekkere kop koffie, coffee special, patisserie, lunch of een high tea. Of om met een groep vrienden in de zon te borrelen. Stadsbrasserie is de plek waar je jezelf thuis kunt voelen.

We kijken naar jullie uit,
Team Elhorst

Stadsbrasserie Elhorst te Alkmaar: Lunchroom van het jaar 2019, 2020, 2021 en 2022  provincie Noord Holland 

Geen tijd om even te zitten? Zowel de koffie, als de broodjes kunnen ook worden meegenomen.

Stadsbrasserie Elhorst is ontstaan uit de banketbakkerij die de familie Elhorst op 1 maart 1964 opende. Al snel werd de winkel uitgebreid met een tearoom annex brasserie en zo is uiteindelijk 59 jaar geleden de lunchroom gestart.

Ontbijten in Alkmaar? ( vanaf 10:00 uur ) Kom naar stadsbrasserie Elhorst.

Uw High Tea in Alkmaar? stadsbrasserie Elhorst!
Heerlijk genieten van een breed assortiment van hartige en zoete lekkernijen……
Stadsbrasserie Elhorst-Alkmaar serveert dagelijks diverse soorten High Tea. Deze High Tea’s worden geserveerd inclusief verschillende soorten en smaken thee.

Lunchen in Alkmaar tijdens een heerlijk dagje winkelen, of zomaar genieten van een lekkere lunch in Alkmaar of High Tea in Alkmaar: daarvoor moet je bij stadsbrasserie Elhorst-Alkmaar zijn.

- Glutenvrij
- Wij nemen uitsluitend onze eigen cadeaubonnen aan

Stadsbrasserie Elhorst verkoopt haar eigen Elhorst Cadeaubonnen, waarbij je zelf kiest welk bedrag er op de cadeaubon komt te staan, mooi ingepakt.